Patientenportaal MijnGezondheid.net.

Inmiddels werken we al anderhalf jaar met het “patientenportaal”. Dit betekent dat u 24/7 online een afspraak op het spreekuur kunt maken. Verder kunt u zelf uw labuitslagen inzien, uw medicatie dossier bekijken, uw eventuele allergieen of contra indicaties voor medicatie zien, uw belangrijke diagnoses (in een actieve episode lijst).

Verder is het via deze beveiligde site mogelijk om een zogenaamd e-consult aan te vragen. Wij bieden met deze dienst een hele fijne service aan die past in deze tijd en die de drempel naar uw huisarts weer een stukje verder verlaagt.

Deze dienst is niet bedoeld voor spoedzaken. Wel kunt u door uw dossier te raadplegen meewerken aan het verbeteren van uw dossier. Zo zijn er mensen die geneesmiddelen gebruiken waar de huisarts geen weet van heeft, maar die wel een interactie kunnen hebben met door de huisarts voorgeschreven medicatie.

Bij spoedgevallen buiten de regio of in het buitenland kunt u de dokter via het internet laten zien welke medicatie u gebruikt en welke diagnoses bij u van belang zijn. Dit draagt bij aan uw gezondheidsveiligheid.

met vriendelijke groet namens het hele praktijkteam,

uw huisartsen Jan Boer en Karla Bergervoet