Beste bezoekers,

We zijn met veel plezier en trots blij te kunnen aankondigen dat onze nieuwe website nu live is! 🎉 Na maanden van hard werken hebben we een platform gecreëerd dat niet alleen informatief en gebruiksvriendelijk is, maar ook perfect aansluit bij onze visie op positieve gezondheid.

Onze nieuwe website biedt een frisse en overzichtelijke uitstraling, zodat jullie gemakkelijk alle informatie kunnen vinden die jullie nodig hebben. Van onze dienstverlening tot informatie over positieve gezondheid, alles is nu overzichtelijk gepresenteerd en eenvoudig toegankelijk.

Een van de nieuwe functies die binnenkort beschikbaar zal zijn, is de mogelijkheid om online afspraken te maken. We begrijpen dat jullie tijd waardevol is en willen het plannen van een bezoek aan onze praktijk zo gemakkelijk mogelijk maken. Binnenkort kunnen jullie direct via onze website een afspraak inplannen.

Bij ’t Voorhuis zetten we ons in voor een holistische benadering van gezondheid en welzijn. We geloven dat gezondheid meer is dan de afwezigheid van ziekte; het gaat om een evenwicht tussen lichaam, geest en omgeving. Onze praktijk ondersteunt jullie op deze reis naar positieve gezondheid, en we hopen dat onze nieuwe website een waardevolle aanvulling zal zijn op onze zorg voor jullie.

Blijf op de hoogte van verdere updates en ontdek snel alle nieuwe mogelijkheden die onze website te bieden heeft. We kijken ernaar uit om jullie binnenkort op onze vernieuwde website te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,

Het team van huisartsenpraktijk ’t Voorhuis